13.11.2012 | 21:56

Věříte na osudová setkání??

   ..já ano. Osudové setkání má většina ve spojení s láskou. Osudové setkání prožila například Kapuletová s Montékem, neboli Jůlie a Rómeo když se jednoho rána  potkali ve Veroně tuším před masnou.., nebo Dodi Al Fayed, který prý venčil čivavu zrovna ve chvíli, když si Diana opravovala na chodníku blatník na kole..

   Osudová setkání! Bezpočet filmů, stran a příběhů..

   No, lehce jsem se rozněžnil za účelem interpretace svého osudového setkání. Většina z Vás prohodí: „ mno jó, myslí svoji ženu“,..“ Mno né “, namítnu já. To bylo totiž setkání osudné. Já mám na mysli setkání s Honzou Gallou. Honza je marketing manager, webdeveloper, copy wrighter, public relations specialist, test driver u firmy Azub. Alespoň tohle o něm tvrdí jeho portfolio, které si sám podepsal. To jen na seznámenou.

   Já jej nepoznal ani pod jednou z těchto přisprostlých anglických nadávek, nýbrž jako chlapa velikosti hory, co si se mnou dá obchodní schůzku v jedné z Uhersko-Hradišťských krčem a bez problému lupne pět kousků, zatímco mně tečou grinty do sklenice s nealko pivem. Tomu říkám chlapský meeting, briefing i brainstorming . Honza je specialista na lehokola a jeho výkony jsou hodné úklonu.

    Schválně si sosněte z jeho života: http://www.galla.cz/

    Když Honza mluví - jste prach, když Honza vstane – jste ve stínu. Ne nadarmo se jmenuje Galla, což zajisté pochází z keltštiny.

1:1 replica omega, the best quality watches online, are worthy of everyone's trust.

    Honza mne odchytnul ve chvíli, kdy jsem u nich na obchodě slintal do brašen Ortlieb. Mohl na mne pustit psa, zabít mne tlesknutím…, nebo mi nabídnout spolupráci. Spolupráci v týmu Ortlieb. Zkušení vědí, proč jsem předchozí větu zvýraznil, neboť znají důležitost firmy Ortlieb pro cyklopoutníky. Těm neznalým se to pokusím vysvětlit jednoduše:

   Debil – dejme mu jméno třeba Pavel, si jde koupit svoji první nepromokavou cyklobrašnu. Nemíní utrácet za Ortlieb a tak sáhne jinam. Za rok si jde dublovaný debil koupit další cyklobrašnu, neboť do té staré teče…a jak jde čas, hromadí se mu doma cyklobrašny, ze kterých by šel již postavit malý párty stan – do kterého by stejně teklo…, zatímco na Ortlieb v prodejně  sedá prach.

    Jestli někdo nepochopil ani tuhle vysvětlivku  a bude polemizovat nad možností igelitových pytlíků do děravých brašen – tak ho picnu!

   Díky Honzovi, Azubu a hlavně legendární firmě Ortlieb se tak stává moje cestování o poznání jednodušší a klidnější, neboť budu reprezentovat firmu kompletní sadou brašen Ortlieb Roller, Rack – Pack a Ultimate nejvyšší kvality .      Děkuji z celého srdce za tuhle velkorysou nabídku.

A Vám chmatáci v daleké zemi posílám vzkaz:

   Ruce pryč od mých žlutých brašen, sic Vás zjebu na jednu hromadu  a odvezu v brašnách ke Gallům domů….a pak se třeste!!!

P.S: nechť jsou přiložené obrázky motivací, že svět není jen o černé nebo bílé aneb, že pro převoz čehokoliv na kole nemusí hrát firma Ortlieb vždy první housle replique panerai

 

La Paz
Antofagasta
Santiago
Temuco
Bariloche
Puerto Montt
Cochrane
Porvenir
Ushuaia
6 446 Km
Pavel už je v cíli a celkově našlapal

Copyright © 2012 Patagoniabike.cz