03.05.2012 | 00:08

Vítejte na stránkách Patagoniabike..

..před dvěma lety touhle dobou, uzavíralo se křepčení kolem příprav na cestu napříč Kanadou a já donekonečna kontroloval jak své kolo - tak své tělo, zda-li na tuhle šílenost mají kuráž. Po dvou letech je to tu znova. Ostaně, někde sem četl, že důležitou součástí života jsou jistoty. Myslím, že v tom článku šlo o jiné jistoty než-li o ty, kterak ten blbec ( já ) bude pravidelně sedávat na kolo a šlapat odtamtaď až potamtaď.

Sic vypadá můj život pro mnohé chaoticky a   neorganizovaně, opak je pravdou. Nevydal bych se na další cestu s vědomím, že jiní strádají - což zní nabubřeleCool.

   A tak jsme přijali do rodiny naší dcerku Amálku, stvořenou ku potěše táty a hlavně  mámy z nejmámovějších - to aby jí nebylo smutno až budu v trapu. Bůh ví, že při šlapání napříč Kanadou napsal sem písničku " Až se dcera zeptá, proč se v lese šeptá", aniž bych kdy tušil, že je Amálka tak nablízku. Minulé léto jsem navíc věnoval kološlapání do španělské Galicie i se svojí ženou, neboť jsem tím plnil její pradávný sen a zároveň svoji povinnost - nemyslet jen na sebe. Moje milovaná rodina tedy spočítala klady a zápory, připočetla snahu a při hlasování zvedla obě děvčata ruku nad hlavu, jako povolenku splnit mi sen.

Sono una persona pratica, ma ho un debole per il palloncino blu, perché il palloncino blu è il primo orologio che conosco. A quel tempo, ho letto una rivista di moda. La celebrità all'interno aveva un orologio alla mano. è stato molto bello.breitling replica Ho ricordato in particolare il nome dell'orologio, chiamato il palloncino blu. In seguito, mi sono interessato all'orologio, ho comprato molti orologi e il palloncino blu è stato uno di quelli che ho acquistato con decisione.

  Další hlasování musel obstarat můj šef v práci. On je to popravdě férovej chlap. On už ví, že když ruku pro můj odjezd nezvedne, budu mu čučet do stěny a dělat co pět minut " ach jó"...snad až do důchodu! Sic tvrdil, že nechápe smysl čumění na asfalt po dobu tří měsíců, ale že má pochopení pro úchylky. Prostě kabrňákInnocent

  Milovaná kapela odjezd zlehka podporuje, neboť se povětšině navrátím s novým materiálem a ještě jim dárky přivezu. Ostatně mám dojem, že si všimnou mé absence až na třetím koncertě a u šestého se shodnou, jakže sem vlastně vypadal. Srdeční záležitost FC Devils můj odjezd schvalují taktéž, neboť bude po sezoně a i kdyby nebylo, tak s počtem nejméně vstřelených gólů od objevení Ameriky mám stejně za úkol pouze lajnovat hřiště.

Níc a nikdo tedy prozatím nestojí v cestě pustit se do boje s počasím, strachem, ouzkostí a dřinou, jež expedice Patagoniabike svatosvatě slibuje.

replica franck muller

Spouštím tedy kolotoč slibů, shánění sponzorů a dárců cestě zaslíbených, usedám na houpačku koncertů, rozhovorů a komentářů vstříc cestě. Na účet nové cesty přepisuji zůstatek z cesty minulé jako počáteční vklad a pádím do lékárny pro kapky na spaní, neboť tyhle noci  budou dlouhé, až předlouhé dokud neusednu v letištní hale s kolem v krabici. Dá-li bůh!replica chopard

Díky všem..

La Paz
Antofagasta
Santiago
Temuco
Bariloche
Puerto Montt
Cochrane
Porvenir
Ushuaia
6 446 Km
Pavel už je v cíli a celkově našlapal

Copyright © 2012 Patagoniabike.cz