18.06.2012 | 11:03

Mám obrovské stěstí..

..na svého zdravotního přípraváře z řad čínských Šamanů - Milana Peterku. Své kluzké tělo sem svěřil do jeho rukou před každou dlouhou cestou a musím uznat, že lidské neduhy se prostě Milana bojí. Například, když sem před svoji první velkou cestou do Galicie vyhledal na doporučení známých Mildu v Kojetině - abych mu ukázal něco, co moje řiť do té doby ještě neokusila  - a sice hemeroid v době květu - Milan pokleknul, já se na něj usmál druhou stranou a on pronesl tajemnou virguli předávanou po staletí z šamana na šamana. Načež pravil:  klidně si na tu cestu jeď....ono to po čase odpadne. A ono to odpadlo a už se to nevrátilo!! Samosebou mi přibalil zázračnou mastičku, která všechno zhojí a já s ní zabil vše - od komára až po velblouda. Když sem před Kanadou sháněl onu mastičku jako všelék na internetu, musel sem uznat, že je Milan filuta, neboť vše na masti popsané bylo pouze v čínštině a já tudíž musel opět k němu na operační stůl. On vzápětí pochopil, jaký že potenciál nabízí mé tělo pro jeho pokusy a nabídnul mi spolupráci a lékařskou podporu před každou velkou cestou - výměnou za pohledy z cest a občasná slova uznání.

  Je zbytečné tu rozebírat samotnou praxi a procesy, které Milan ve své ordinaci praktikuje. To Vám nejlépe zodpoví on sám, budete-li chtít alternativně vyléčit svůj "světabol". Do mého odjezdu zbýva ještě půl roku, přesto si mne Milan již pozval a jal se do mne píchat jehly všeho druhu týden co týden, včetně specielních masáží zakončených jako obvykle polykáním či popíjením něčeho, co chutná jako hovno z jaka - ale tělu to nadmíru prospívá. Jelikož Velký Guru zná podmínky v Patagonii, připravuje moji schránku natolik důkladně, že musím přiznat, že to občas bolí....a to dokonce tak, že neváhám použít věty typu : jdi ho hajzlu", což bych si např. primáři Sovovi říci neodvážil a jsem tedy Milanovi za onu toleranci vděčný.

The best quality replica watches australia online, welcome to buy. Exactly like the genuine watch.

Jako praktickou ukázku sebezničení za účelem zbavení se zdrcujícího rameního ústřelu, který mne postihnul ve vteřině při fotbale a na který nezabíraly ani prášky ani injekce - povolal mne Milda k sobě aby použil čínskou masáž pravděpodobně kladivem a cepem s poetickým názvem QUA SHA (viz foto). Ač to z fotky vypadá na přesilu devití chlapů na jednoho, již za hodinu mi bylo lépe. Když moje žena uviděla moje záda , která vypadala jako by mne přejela vojska NATO chtěla Milana lynčovat, no on lakonicky odpověděl:

technika se nazývá Qua Sha
- jedná se o specifickou metodu tradiční čínské medicíny
- qua sha se provádí při silné xue yu - blokádě krve, z našeho pohledu to může akutní krční ústřel, kterým jsi trpěl
- qua sha silně rozhýbe blokádu a navodí stav zprůchodnění drah a spojnic
- při samotné technice dochází k silnému prokrvení až popráskání jemných povrchových vlásečnic, což vyprovokuje léčebný účinek
- metoda je účinná a ihned dochází k úlevě
- provádí se speciální destičkou a zítra ti bude dobře

A BYLO. Milane, ty si prostě GURU a já Ti děkuju!!!

Více o Mildově praxi ZDE

La Paz
Antofagasta
Santiago
Temuco
Bariloche
Puerto Montt
Cochrane
Porvenir
Ushuaia
6 446 Km
Pavel už je v cíli a celkově našlapal

Copyright © 2012 Patagoniabike.cz